De structuur van onze huid bestaat voor driekwart uit verschillende collagenen. De belangrijkste types, Collagen I en Collagen III, zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van onze huid: Collagen I vult de dikkere huidlagen op,

 

Collagen III zorgt voor het huidoppervlak. Met ouder worden, vermindert het collageengehalte in de huid. De eigenlijke oorzaak van een verslapte huid en uiteindelijk verantwoordelijk voor het ontstaan van rimpeltjes. Hier grijpen de KLAPPlaboratoria in.

 

De kennis over de anatomie van de huid en haar collagenen gebruikte KLAPP in de ontwikkeling van de CS III-serie. Synthetisch CS III, dat geen dierlijke cellen bevat, werkt stimulerend op de aanmaak van Collagen III in de huid.

 

Onderzoek toont aan dat in celculturen waaraan CS III wordt toegevoegd, de verhouding tussen Collagen I en Collagen III positief beïnvloed wordt. In de praktijk werd al aangetoond dat CS III het Collagen III zodanig activeert, dat de huidstructuur duidelijk verfijnt en de huid een jeugdig frisse teint krijgt!

Startpagina

 CS III Collagen Stimulation

Behandelingen