††††† † †††

 

††††† †††††

†††††

†††††

†††††

Waardevolle plantenoliŽn vullen lipidetekorten op natuurlijke wijze aan. ZijdeproteÔnen vormen een beschermend schild op de huid en zorgen voor een excellent gevoel. Ceramide sluit leemtes in de huidbarriŤre, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert en vochtverlies tegengewerkt wordt.

 

De nieuwste ingrediŽntencombinaties bieden de huid bescherming tegen verschillende externe invloeden, waaraan de huid voortdurend blootgesteld wordt. Ook werd deze serie aangevuld met producten tegen pigmentstoringen.

 

De huid wordt glad, soepel en elastisch.  Ongewenste rimpeltjes en lijntjes worden sterk verminderd.  Het hoogwerkzame hyaluronzuur kan door middel van de sensationele ontwikkeling van de nano- en retardtechnologie de vochtdepots in de huid de hele dag door aanvullen en tegen vochtverlies beschermen.

 

Elke huid, maar vooral een rijpe, veeleisende huid, heeft een bijzondere verzorging nodig, die de hydrolipidebalans herstelt en behoudt.

 

Bepaalde hormonale veranderingen kunnen tot een tekort aan bouwstoffen leiden. Om deze tekorten aan te vullen, werden de actieve bestanddelen van de EXTREME-producten exact op de specifieke huidfuncties afgestemd.

Startpagina

†Extreme Hyalurion

Behandelingen