Repagen® NOIR is een innovatieve verzorgingsserie uit de KLAPP-laboratoria die

huidveroudering effectief tegenwerkt, gebaseerd op de laatste nieuwe ontdekkingen inzake anti-ageing. Het succesvolle resultaat van de Repagen® NOIR-producten schuilt in de combinatie van drie componenten: Caviar-Extract, Héma’Tîte® en stamcellen uit wijndruiven.

 

Repagen® NOIR HYDRA – een waardevolle, uiterst efficiënte en intensieve vochtverzorging – vervult de wensen van de veeleisende droge en vochtarme huid met een drievoudige werking. Dit anti-ageing-product met een complex uit Caviar-Extract, Héma’Tîte® en PhytoCellTecTM Solar Vitis biedt de huid 24 uur lang intensieve versterking. De ingrediënten beschermen tegen celbeschadigende vrije radicalen, milieu- en lichtafhankelijke huidveroudering en vochtverlies. Hyaluronzuur maakt de huid steviger, reduceert rimpeltjes en vult de vochtdepots in de huid weer aan.

 

De revitaliserende 24-uurs-verzorging Repagen® NOIR RICHE biedt een intensieve regeneratie aan de veeleisende en vetarme huid en stimuleert de collageensynthese. Wanneer de huid haar energiereserves probeert aan te vullen, geeft Repagen® NOIR de cellen de energie die ze voor deze regeneratie nodig heeft. Het ingrediëntentrio Caviar-extract, PhytoCellTecTM Solar Vitis en Héma’Tîte® , verrijkt met Hyaluronzuur, versterkt de huid, reactiveert haar vitale functies en beschermt haar tegen UV-afhankelijke veroudering.

 

 

Deze uiterst luxueuze, intensieve oogverzorging verstevigt de oogcontouren en reduceert kraaienpootjes en rimpeltjes. Daarbij zorgt deze oogverzorging voor een soepele en grondig gehydrateerde huid. De luxueuze werkstoffencombinatie uit kaviaarextract, plantenstamcellen en Héma’Tîte® reguleert de microcirculatie van de fijne bloedvaten en vermindert donkere kringen, zwellingen en rimpeltjes.

Startpagina

 Repagen® Noir

Behandelingen